FAQ

Ce inseamna Mumio?

În medicina antică,  “Mumio®” era considerat unul din produsele medicinale eficiente.  Aristotel, Hippocrat, Galen (acum 2000-2500 e ani), Abubakir Rabi al Buharan (sec. al IX-lea), Avicenna (sec. al X-lea), Beruni (sec. Al X-XI-lea), Muhammed Tabib (sec. al XII-lea), Muhammed Arzni (1735), Muhammed Shirazi (1762), Al-Komuz Muhit (1795), Muhammed Alucami, Holihon Huccun 1857), Sadik Razavi (1885), Eirini d’Eirin (1872) si multi altii au folosit produsul “Mumio®” în următoarele situatii: fracturi costale, gastrite, ulcer, afectiuni ale tractului gastro-intestinal, impotentă (jumătate de doză), sterilitate, etc.         

Care sunt proprietatile Farmaceutice?

Din cercetările lui U.V. Sidikob si ale alora (1964, 1965) reiese faptul că, în medii naturale,  “Mumio®” din Asia centrală are o actiune antimicrobiană slabă, iar în organismul animalelor nu are nici o proprietate bacteriostatică sau bactericidică. Acelasi lucru l-au ilustrat si cercetările lui H.V. Kadîrova (1965).

În urma experimentelor lui I.V. Cuseltan, S.B. Davidyanet si K.T. Porosin (1964) s-a găsit si evidentiat în compozitia produsului  “Mumio®” din Asia Centrală o ciupercă specială.

Ce este Coenzima Q10?

: Coenzima Q este o moleculă de lipide larg răspândită în natură; la oameni și la alte mamifere este prezentă coenzima Q10 (CoQ10). Primul rol recunoscut al CoQ10 a fost în bioenergetica mitocondrială, unde joacă un rol central în producție de ATP. Este prezentă și în alte organite subcelulare, atât în starea sa oxidată cât și în cea redusă (ubiquinol-10). Forma redusă de CoQ10 este înzestrată cu activitate antioxidantă puternică: acționează ca un antioxidant care rupe lanțul prooxidativ și este capabilă să regenereze alfa-tocoferolul, forma activă a vitaminei E.

Ce este Acetilul Resveratrol?

Resveratrolul este un polifenol din grupul fitoalexinelor – substanțe secretate de plante pentru apărarea împotriva agenților patogeni. Se găsește în ambele forme stereoizomerice (cis și trans), însă forma cea mai activă este trans-resveratrol extrasă din Polygonum cuspidatum. Pterostilbenii aparțin unei clase de compuși numiți fitoalexine, substanțe sintetizate în mod natural de plante atunci când sunt atacate de bacterii sau fungi. Molecula a fost prima dată izolată într-un extract de Cassia quinquangulat (o legumă din Peru), în 1974.

ADRESEAZA-NE O INTREBARE

CONTACTEAZA-NE